Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο σπίτι του στην Αίγινα | "Μου αρέσει εδώ που ζω"

Η καθημερινότητά του στο νησί είναι ιδιαίτερα απλή και περιλαμβάνει βόλτες στη θάλασσα, εξορμήσεις στις τοπικές αγορές και δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι, όπως η μαγειρική. ​

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι μία απόφαση που πήρε κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης του Covid - 19 και των πρώτων lockdown, να ζήσει σε μόνιμη βάση πλέον στο σπίτι του στην Αίγινα και να πηγαινόερχεται στην Αθήνα όταν τον καλούν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο ταλαντούχος δημιουργός, συγγραφέας, σεναριογράφος και σκηνοθέτης που επέστρεψε τηλεοπτικά με την παρουσίαση του "The Voice" το πρωί της Παρασκευής μοιράστηκε μία εικόνα από το σπίτι του στην Αίγινα και τη θέα που έχει στη θάλασσα και στο νησάκι Μονή και στο Αγκίστρι. "Μου αρέσει εδώ που ζω", έγραψε στην ανάρτησή του.

Η καθημερινότητά του Γιώργου Καπουτζίδη στο νησί είναι ιδιαίτερα απλή και περιλαμβάνει βόλτες στη θάλασσα, εξορμήσεις στις τοπικές αγορές και δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι, όπως η μαγειρική. Φροντίζει επίσης πολλά αδέσποτα γατάκια της περιοχής που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του και τρώνε εκεί.