Liam Payne | Όλες οι φορές που είχε μιλήσει για τη μάχη του για την ψυχική υγεία

Σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο Liam Payne που γνωρίσαμε μέσα από τους One Direction.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο Liam Payne. To πρώην μέλος των One Direction έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες. Η είδηση του θανάτου του 31χρονου τραγουδιστή σκόρπισε θλίψη στους στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους εκατομμύρια θαυμαστές που τον γνώρισαν μέσα από το συγκρότημα.

Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο προσκήνιο, ο Liam Payne είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την ψυχική του υγεία. Τον Ιούλιο του 2023 έκανε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκάλυψε μέσα από το YouTube ότι είχε παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα 100 ημερών και ήταν έξι μήνες νηφάλιος. Έδωσε τα εύσημα για αυτό στην πρώην σύντροφό του, Cheryl Cole και στον γιο τους, Bear, που τον βοήθησαν να βρει κάτι για να "κρατηθεί στη ζωή".

Έναν μόλις χρόνο πριν από τον τραγικό θάνατό του, είχε αναφερθεί στο πώς η καταξίωση στο δημοφιλές βρετανικό boy band "άφησε σημάδια" πάνω του. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο The X Factor το 2010 και ανακοίνωσε επίσημα τη διάλυσή του το 2016.

"Είναι μια σπουδαία ζωή και είμαι πολύ ευγνώμων, αλλά σίγουρα υπήρξαν και άσχημες στιγμές που δεν θα ελαχιστοποιήσω ποτέ", είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Αύγουστο του 2023 στο W Radio της Columbia. "Το θέμα είναι να έχεις τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου τη σωστή στιγμή και ήμουν τυχερός που είχα ανθρώπους να με προσέχουν όταν ήμουν στη χειρότερη θέση μου και να με βοηθήσουν να πάρω τη βοήθεια που χρειαζόμουν και δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί".

Νοέμβριος 2017

"Βγαίνοντας έξω και βάζοντας αυτό το χαρούμενο χαμόγελο στο πρόσωπό μου και τραγουδώντας τα τραγούδια, ειλικρινά, μερικές φορές ήταν σαν να βάζεις ένα από αυτά τα κοστούμια, να βγαίνεις εκεί έξω και, κάτω από το κοστούμι, οι άνθρωποι δεν βλέπουν πραγματικά τι συμβαίνει", δήλωσε στη Sun για τις εμφανίσεις με τους One Direction.

Ο Liam Payne θυμήθηκε ότι το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει μια συναυλία τον Οκτώβριο του 2015 στο Μπέλφαστ, σημειώνοντας ότι δεν ήταν "σε καλή κατάσταση" εκείνη τη στιγμή. "Και δυστυχώς περνούσα μια δύσκολη περίοδο και το άφησα να με επηρεάσει λίγο παραπάνω. Αυτό ήταν", εξήγησε.

Μάιος 2019

"Δεν νομίζω ότι αγωνίζομαι με την έννοια του τι θα σκεφτόσασταν φυσικά όταν περπατάω στο δρόμο με κάθε άτομο να με σταματάει", δήλωσε για τη διαχείριση της φήμης σε συνέντευξή του στο Esquire Middle East. "Θέλω να πω, συμβαίνει μερικές φορές, αλλά είναι κυρίως νοητικά εκεί που παλεύεις με αυτό. Είναι το να ετοιμάζεσαι και να ξέρεις πάντα ότι μπορεί να σε φωτογραφίσουν".

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr