Follow us

Παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον σύντροφό του

Κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε.

MissBloom TEAM
Φώτης Σεργουλόπουλος NDP Photo Agency

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον αγαπημένο του στο Δημαρχείο της Αθήνας την Πέμπτη το απόγευμα, με την τελετή να την κάνει ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας.

Μαριέττα Χρουσαλά | Με λευκό σορτσάκι στο γήπεδο με τον Λέοντα Πατίτσα

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Buongiorno". "Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι", αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αναφέρεται μόνο για τον μοναχογιό του, Γιώργο.

Ο παρουσιαστής είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" για τη σημασία που έχει στη ζωή του ο γάμος. "Ο γάμος που μπορεί να έρθει μετά από μακροχρόνια σχέση να είναι μια σύμβαση οικογενειακή για να σε κρατήσει. Όταν δεν υπάρχει αυτή η σύμβαση, μπορεί στη λήξη αυτού να μην το αντέξεις και να φύγεις ή να σε εγκαταλείψουν. Δεν θα το παλέψεις τόσο πολύ ή θα το παλέψεις σε σημείο που θα πεις πνίγομαι και φεύγω. Ίσως για αυτό αυτές οι σχέσεις μπορούν εύκολα να διαλυθούν. Μετά από ώριμη σκέψη μπορεί να γίνεις εύκολα φίλος κάτι που δεν γίνεται σε ένα διαζύγιο. Έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Στις σχέσεις με ανθρώπους του ίδιου φύλου το ότι δεν υπήρχε μια σύμβαση, μια κοινωνική αποδοχή είναι ένα συμβόλαιο τιμιότητας. Μπορεί να φαίνομαι συντηρητικός αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι συντηρητικός απλώς έχω αρχές. Βασικότερη αρχή μου είναι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. Να σέβομαι τον άλλον που έχω απέναντί μου" είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr