Θεατρική βραδιά για τη Σία Κοσιώνη | Η sold out παράσταση που επέλεξε να δει

Μια βραδινή έξοδο είχε η Σία Κοσιώνη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σία Κοσιώνη είναι μία πολυάσχολη επαγγελματίας, όμως καταφέρνει να βρίσκει και χρόνο για την ίδια και να απολαμβάνει στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μαριέττα Χρουσαλά | Με λευκό σορτσάκι στο γήπεδο με τον Λέοντα Πατίτσα

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η ίδια βρέθηκε στο νέο θέατρο "Κατερίνα Βασιλάκου-Μαριάννα Τόλη" για να παρακολουθήσει την παράσταση "Άσχημος".

Η παράσταση "Ο Άσχημος" είναι μία σκοτεινή κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Ορφέα Αυγουστίδη, τον Γιάννη Κλίνη, τη Μαίρη Μηνά και τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο και την περσινή σεζόν ήταν συνεχώς sold out.

Λίγα λόγια για τον "Άσχημο”

"Στην παράσταση εστιάζουμε στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται και βιώνει ο κεντρικός ήρωας, ο Λέτε, τα γεγονότα. Γι’ αυτόν είναι συνταρακτικό συμβάν όταν μαθαίνει ότι είναι άσχημος. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν το ξέρει. Και είναι σπαρακτικό ότι μπαίνει στη διαδικασία να αλλάξει γιατί νιώθει ξαφνικά ότι δεν ανήκει εκεί όπου πίστευε. Μετά την επέμβαση που του άλλαξε τόσο πολύ το πρόσωπο, δεν είναι σίγουρος ποιος είναι, αφού δεν αναγνωρίζει καν τον εαυτό του στον καθρέφτη. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι όλος ο κόσμος πηγαίνει και γίνεται ίδιος με αυτόν. Άρα όχι μόνο χάνει τον εαυτό του, αλλά τον βλέπει παντού”, εξηγεί ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του στο "Αθηνόραμα”.