Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η απάντηση σε ανώνυμα δημοσιεύματα για το διαζύγιο με τον Μάτσα - "Οι συκοφαντίες θα απαντηθούν στα δικαστήρια"

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διαψεύδει δημοσιεύματα περί ασφαλιστικών μέτρων από τον μουσικό και τονίζει ότι "αν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη"

Όλγα Κεφαλογιάννη

Σε επίσημη δήλωση προχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, απαντώντας σε ανώνυμα δημοσιεύματα σχετικά με το διαζύγιο με τον Μίνωα Μάτσα.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες, ο γνωστός καλλιτέχνης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της υπουργού Τουρισμού, όπου φέρεται να την κατηγορεί μεταξύ άλλων για "βίαιη συμπεριφορά".

Από την πλευρά της, η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρει ότι δεν έχουν ασκηθεί ασφαλιστικά μέτρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της και τονίζει ότι "αν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη".

Επίσης, ζητά για ακόμη μία φορά "να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. "Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας", τονίζει.

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανεύθυνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας.

Πηγή: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr