Follow us

Liam Payne | Ο Harry Styles και τα υπόλοιπα μέλη των One Direction τον αποχαιρετούν - Οι συγκινητικές αναρτήσεις

Τα μέλη του συγκροτήματος One Direction αποχαιρετούν τον Liam Payne που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών.

MissBloom TEAM
One Direction

Παγκόσμιο σοκ και θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Liam Payne. O 31χρονος ήταν πρώην μέλος των One Direction και μαζί με το συγκρότημα είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Όλοι οι fans ανυπομονούσαν να δουν πως θα τον αποχαιρετήσουν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, δηλαδή ο Harry Styles, o Zayn Malik, o Louis Tomlinson και ο Niall Horan.

Στην κοινή τους ανακοίνωση έγραψαν: "Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση ​​του θανάτου του Liam. Με τον καιρό, και όταν όλοι θα μπορέσουμε, θα υπάρχουν περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε πολύ. Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα μείνουν πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν δίπλα μας. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Liam".

Ωστόσο ο καθένας τους έκανε και έναν προσωπικό αποχαιρετισμό από τα προσωπικά τους social media.

Ο Harry Styles δημοσίευσε μία φωτογραφία του Liam Payne και έγραψε: "Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Liam. Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα του καθώς το έκανε. Ο Liam ζούσε ορθάνοιχτος, με την καρδιά στο "μανίκι”του, είχε μια ενέργεια για ζωή που ήταν μεταδοτική. Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα στοργικός. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν για πάντα από τα πιο αγαπημένα χρόνια της ζωής μου. Θα μου λείπεις πάντα, αγαπημένε μου φίλε. Η καρδιά μου ραγίζει για την Karen, τον Geoff, τον Nicola και τη Ruth, τον γιο του Bear και όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, όπως και εγώ".

Ο Zayn Malik δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: "Liam, βρήκα τον εαυτό μου να σου μιλάει δυνατά, ελπίζοντας να με ακούσεις, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ εγωιστικά ότι υπήρχαν τόσες πολλές ακόμη συζητήσεις για να κάνουμε στη ζωή μας. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω που με υποστήριξες σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Όταν έλειπα από το σπίτι ως 17χρονο παιδί, θα ήσουν πάντα εκεί με θετική διάθεση και καθησυχαστικό χαμόγελο και θα μου έλεγες ότι ήσουν φίλος μου και ότι με αγαπούν. Αν και ήσουν νεότερος από μένα, ήσουν πάντα πιο λογικός από εμένα, ήσουν ξεροκέφαλος, με γνώμη και δεν σε ένοιαζε να πεις στους ανθρώπους πότε έκαναν λάθος. Ακόμα κι αν χτυπήσαμε τα κεφάλια για αυτό μερικές φορές, πάντα σε σεβόμουν κρυφά γι’ αυτό".

Ο Louis Tomlinson σημείωσε: "Είμαι πέρα ​​για πέρα ​​συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδερφό. Ο Liam ήταν κάποιος που κοιτούσα καθημερινά, μια τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή. Γνώρισα για πρώτη φορά τον Liam όταν ήταν 16 και εγώ 18, έμεινα αμέσως έκπληκτος από τη φωνή του, αλλά το πιο σημαντικό όσο περνούσε ο καιρός είχα την ευκαιρία να δω τον ευγενικό αδερφό που λαχταρούσα όλη μου τη ζωή. Ο Liam ήταν ένας απίστευτος τραγουδοποιός με υπέροχη αίσθηση της μελωδίας, συχνά λέγαμε να επιστρέψουμε στο στούντιο μαζί για να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τη συγγραφική χημεία που είχαμε δημιουργήσει στο συγκρότημα. Και για την ιστορία, ο Liam ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο ζωτικό μέρος των One Direction. Η εμπειρία του από μικρός, η σκηνική του παρουσία, το χάρισμά του στη συγγραφή. Η λίστα συνεχίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας διαμορφώσες Liam. Θέλω να ξέρεις ότι αν ο Bear με χρειαστεί ποτέ, θα γίνω ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του πω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω για άλλη μια φορά πόσο σε αγάπησα. Payno, αγόρι μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, αδερφέ μου, σε αγαπώ φίλε. Κοιμήσου καλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr