Follow us

Αλμπέρτο Μποτία | Υποβλήθηκε σε επέμβαση - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Αντιμετώπιζε ένα θέμα υγείας.

MissBloom TEAM
αλμπέρτο μποτία instagram

Ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που είχε στο χέρι του.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έμεινε για αρκετές μέρες μέσα στο νοσοκομείο, και πήρε τελικά εξιτήριο την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του νοσοκομείου "Ιασώ" στο Instagram. Ο Μποτία, φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του, μαζί με τον χειρουργό του και τα άτομα που ανέλαβαν τον ίδιο κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο.

Η Ελένη Φουρέιρα για ρακές στην Κρήτη - Σε χαλαρό mood με καλή παρέα

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψαν: "Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κ. Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος εμπιστεύτηκε το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική για την πραγματοποίηση μικροεπέμβασης στην άκρα χείρα, πήρε σήμερα εξιτήριο!

Σύμφωνα με τον ιατρό του, κ. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Διευθυντή Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, βασικός στόχος όλων μας, για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη αθλητή, αποτελεί η επιστροφή του, στο προ του τραυματισμού επίπεδο. Του ευχόμαστε γρήγορη & καλή ανάρρωση
".

Η Ελένη Φουρέιρα με τον Ερμή της | Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr