Follow us

"Όταν γεννήθηκα ήμουν ουσιαστικά νεκρός" | Η δύσκολη ζωή του Liam Payne: Από την πρόωρη γέννηση μέχρι τις αυτοκτονικές σκέψεις

Ο σταρ των One Direction βρίσκεται νεκρός σε ηλικία μόλις 31 ετών - οι δυσκολίες που είχε περάσει τόσο με τη σωματική όσο και με την ψυχική του υγεία.

liam Instagram

Ο Liam Payne, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος One Direction, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 31 ετών. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο Payne έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur στο Μπουένος Άιρες, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Ο Liam έγινε γνωστός σε ηλικία 16 ετών, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι "The X Factor" το 2010, όπου σχημάτισε το συγκρότημα μαζί με τους Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan και Harry Styles. Παρά την τρίτη θέση στο σόου, οι One Direction κέρδισαν παγκόσμια φήμη, πουλώντας 70 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, πίσω από την επιτυχία και τη λαμπερή καριέρα και ζωή, κρύβονταν σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία ο ίδιος είχε συζητήσει ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Η πρόωρη γέννησή του

Ο Liam γεννήθηκε τρεις εβδομάδες πρόωρα και, όπως αποκάλυψε σε βιογραφία του συγκροτήματος το 2011, οι γιατροί δυσκολεύτηκαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, καθώς δεν αντέδρασε αμέσως. Αφού τον επανέφεραν, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν προβλήματα υγείας. Από τη στιγμή που γεννήθηκε έως και την ηλικία των τεσσάρων ετών, ο Liam υπεβλήθη σε πολλές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τι ήταν λάθος. Τελικά, ανακάλυψαν ότι ένα από τα νεφρά του δεν λειτουργούσε σωστά και είχε υποστεί βλάβη. Για να προσπαθήσουν να τον κάνουν καλύτερα, χρειάστηκε να κάνει 32 ενέσεις καθημερινά.

Στη βιογραφία του συγκροτήματος το 2011 "Dare to Dream - Life as One Direction", ο Liam παραδέχτηκε: "Όταν γεννήθηκα ήμουν ουσιαστικά νεκρός".

"Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να λάβουν καμία αντίδραση από εμένα, οπότε έπρεπε να με φέρουν πίσω και παρόλο που φαινόταν ότι ήμουν καλά, υπήρχαν υποκείμενα προβλήματα. Γεννήθηκα τρεις εβδομάδες νωρίτερα και συνέχισα να είμαι άρρωστος. Από την στιγμή που γεννήθηκα ως την ηλικία των τεσσάρων, ήμουν πάντα στο νοσοκομείο και έκανα εξετάσεις, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τι ήταν λάθος. Ανακάλυψαν ότι ένα από τα νεφρά μου δεν λειτουργούσε σωστά και είχε ουλές. Έπρεπε να κάνω 32 ενέσεις στο χέρι μου το πρωί και το βράδυ για να προσπαθήσω να με κάνω καλύτερα. Έχω ακόμα και τα δύο νεφρά, αλλά το ένα δεν λειτουργεί, επομένως πρέπει να προσέχω να μην πίνω πολύ, ακόμη και νερό, και πρέπει να διατηρώ τον εαυτό μου όσο το δυνατόν πιο υγιή", είχε αναφέρει στο βιβλίο ο σταρ.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr