Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου | Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Ευαγγελία Συριοπούλου

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Ευαγγελία Συριοπούλου, μιας και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Στράτο Πατσατζή.

Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον μικρούλη της στην αγκαλιά, αποκαλύπτοντας ότι γέννησε και πάλι αγοράκι.

"16/10/24. Καλωσήρθες αγοράκι μας!!! Σ´αγαπώ" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στις αρχές Αυγούστου, όταν και μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της με την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της, αλλά και με τον γιο της. "Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη! Καλό μήνα" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η ηθοποιός είπε: "Η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ κι ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται, λες "ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα. Τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα. Ο γιος μου έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Στην πράξη θα το δούμε όμως. Παίρνω συμβουλές και από άλλες μανούλες, το έχω λίγο στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω λίγο όλη αυτή την κατάσταση".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από αρκετά χρόνια το 2023, ενώ την ίδια ημέρα έγινε και η βάφτιση του πρώτου τους παιδιού, του Νικόλα.