Μαρία Καβογιάννη | Φθινοπωρινές βόλτες με την Κλέλια Ανδριολάτου στα σοκάκια της Μυκόνου

Με φούτερ στο Νησί των Ανέμων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Η Μαρία Καβογιάννη, βρίσκεται στη Μύκονο, μιας και μετά τη μεγάλη επιτυχία της στη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Μaestro", θα συμμετάσχει σε μια μεγάλη ελληνοαμερικανική παραγωγή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανέβασε δύο stories, φανερώνοντας την παρουσία της στο Νησί των Ανέμων. Μάλιστα στο ένα από αυτά απεικονίζεται μαζί με τη φίλη και συνάδελφο της, Κλέλια Ανδριολάτου, όπου θα λάβει και αυτή μέρος στα γυρίσματα της ταινίας διεθνούς παραγωγής.

Στο άλλο απαθανάτισε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, με τα χρώματα του σούρουπου να κυριαρχούν στη φωτογραφία.

Πριν 32 χρόνια | Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Καβογιάννη πλάι στην Άννα Συνοδινού

Οι δυο τους φαίνονται χαρούμενες, με τα μαλλιά τους να ανεμίζουν στον άνεμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σενάριο επικεντρώνεται σε μια οικογένεια από τη Μύκονο και αναδεικνύει, μεταξύ άλλων, τα ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτι και τον έντονο ρυθμό ζωής του νησιού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Τα γυρίσματα, τα οποία θα διαρκέσουν περίπου έναν μήνα, θα πραγματοποιηθούν σε γνωστά beach bars της Μυκόνου. Ήδη, στο νησί διεξάγονται οντισιόν για την επιλογή βοηθητικών ηθοποιών, ενώ η παραγωγή περιλαμβάνει τη συμμετοχή πολλών όμορφων μοντέλων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Από το καστ των διεθνών ηθοποιών ξεχωρίζει η Julia Fox, η οποία κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία "Uncut Gems" του Netflix.

Μαρία Καβογιάννη | Dinner στη Βουλιαγμένη με πράσινο καφτάνι