Follow us

Η Γεωργία Πολυτάνου για τον γάμο της με τον Χάρη Δούκα: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη"

Λίγο πριν τον γάμο της με τον Χάρη Δούκα, η Γεωργία Πολυτάνου μίλησε για τις ετοιμασίες.

MissBloom TEAM
Γεωργία Πολυτάνου - Χάρης Δούκας NDP

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου ετοιμάζονται να παντρευτούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη Θήβα και έτσι να επισφραγίσουν τη σχέση τους.

Η νεαρή δικηγόρος μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" και αναφέρθηκε αρχικά στα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τον επικείμενο γάμο τους.

"Όλα ευχάριστα είναι καλέ, γιατί; Συγγνώμη, το 40% είναι κι αυτό ένα πέλαγος ευτυχίας, πιστέψτε με, γιατί με τόσο λάσπη θα μπορούσε να μην υπάρχει ούτε αυτό. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη" είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον γάμο τους ότι: "Έτυχε και συνέπεσαν σχεδόν χρονικά οι εκλογές με τις τελικές προετοιμασίες για τον γάμο. Είμαι πάρα πολύ καλά και χωρίς εκλογές η ζωή αναβρασμούς έχει, όλα καλά όμως. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ, πολύ, πολύ ευτυχισμένη. Μια χαρά, πολύ-βρισκόμαστε με τον Χάρη και πριν το κάναμε, για τον γάμο φτιάχνουμε, όλα μαζί τα κάνουμε, είμαστε πολύ καλά".

Σχετικά με τον γάμο τους, έγινε γνωστό ότι το μυστήριο θα γίνει στη Θήβα. Η δεξίωση ωστόσο θα γίνει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα σε ένα κτήμα στις Αφίδνες. Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τρεις, μια φίλη της Γεωργίας Πολυτάνου και δυο φίλοι του δημάρχου Αθηναίων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr