Με κόκκινο κραγιόν και sparkly σακάκι η Αναστασία Ρουβά | Η solo εμφάνιση της 16χρονης

Μία σπάνια εμφάνιση μόνη της έκανε η Αναστασία Ρουβά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αναστασία Ρουβά είναι η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη και έχει αρχίσει και κάνει πλέον δημόσιες εμφανίσει μόνη της. Μετά την πρώτη της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο μπαμπάς της, τώρα η ίδια έκανε την πρώτη της solo εμφάνιση.

"Μα πόσο πανέμορφη" | Η Αναστασία Ρουβά τραγουδά Άννα Βίσση και η ομορφιά της ενθουσιάζει τους followers

Η 16χρονη βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη μεγάλη έκθεση τέχνης "Unbound Art Against Assault". Η συγκεκριμένη έκθεση που είχε φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώθηκε από τις μαθήτριες του Campion School Athens, Τζούλια Δημάκη και Έλλη Κουλουκουντή. Είχε στόχο την ευαισθητοποίηση για τη σεξουαλική κακοποίηση και την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής μέσω της τέχνης.

Η Αναστασία Ρουβά φορούσε ένα total black look και ολοκλήρωσε το outfit της με ένα sparkly σακάκι. Στο μακιγιάζ της επέλεξε να τονίσει τα χείλη της φορώντας ένα κόκκινο κραγιόν.

Λίγα λόγια για την έκθεση

Η έκθεση φιλοξένησε έργα ανήλικων καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα, που με θάρρος και δημιουργικότητα εξέφρασαν τις εμπειρίες τους γύρω από θέματα σεξουαλικής βίας και την ανάγκη για έναν ασφαλέστερο κοινωνικό ιστό.

Μεταξύ των κεντρικών εκθεμάτων, ξεχώρισαν το διεθνώς αναγνωρισμένο έκθεμα "What Were You Wearing?" και η φωτογραφική σειρά "Shame – European Stories" του Simone Padovani, που εστίασε σε ιστορίες βίας από όλη την Ευρώπη. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν στη Justice Initiative, έναν οργανισμό που υποστηρίζει τα θύματα και αγωνίζεται για τη δικαιοσύνη.