Νεκρός ο πρώην τραγουδιστής των "One Direction", Liam Payne

"Έφυγε" από τη ζωή στα 31 του χρόνια ο Liam Payne.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 17/10, κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου του Liam Payne. Ο 31χρονος τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Παλέρμο του Μπουένος Άιρες.

Ο Άγγλος τραγουδιστής βρισκόταν στην Αργεντινή για διακοπές, ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν ανάμεσα στους θεατές της συναυλίας του Niall Horan, επίσης πρώην μέλος των One Direction.

Ο Liam Payne είχε αποκτήσει έναν γιο με την πρώην σύντροφό του, Cheryl Cole, τον Bear, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ζευγάρι με την Κate Cassidy.

Ποιος ήταν ο Liam Payne

Ο Liam Payne έγινε γνωστός μετά τη συμμετοχή του στο βρετανικό X-Factor. Ο τραγουδιστής είχε προσπαθήσει και το 2008, όμως το 2010 ήταν η τυχερή του χρονιά και μετά από προτροπή του Simon Cowell δημιούργησε τους One Direction με τους Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles, και Louis Tomlinson.

Το συγκρότημα, One Direction, κατάφερε να γίνει φαινόμενο και ήταν συνεχώς σε όλα τα παγκόσμια charts. Ο ίδιος πέρα από τραγουδιστής, ήταν και συνθέτης αρκετών τραγουδιών του band, όπως το "Story of My Life", το οποίο θεωρείται από τα πιο σημαντικά τραγούδια του συγκροτήματος.

Οι One Direction ανακοίνωσαν τη διάλυση τους το 2016, αποφασίζοντας να ακολουθήσουν solo καριέρα όλοι τους με τον Harry Styles να γίνεται ο πιο γνωστός απ' όλους.

Ο Liam Payne είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του ότι εκείνη την εποχή είχε στραφεί στο αλκόολ για να αντέξει όλη αυτή την αλλαγή στη ζωή και την καριέρα του. "Η φήμη είναι κάτι που με έκανε να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και να χάνω τον έλεγχο σε πολλές στιγμές” είχε δηλώσει σε άλλη του συνέντευξη.