Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο φωτεινό σαλόνι της | Οι ανοιχτόχρωμοι καναπέδες και η γωνιά με το τζάκι

Ένα πλάνο από το σπίτι της μοιράστηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στα τέλη του 2022 αποφάσισε να μετακομίσει στα βόρεια προάστια, αφήνοντας το Νέο Φάληρο μετά από το διαζύγιο της με τον σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα. Η δημοσιογράφος είχε μοιραστεί όλη τη διαδικασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας αρκετά σημεία του σπιτιού της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακομίζει | Η εντυπωσιακή κουζίνα, τα φωτεινά δωμάτια και το μοντέρνο μπάνιο

Το Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο που φαινόταν το άδειο σπίτι της πριν μπουν μέσα μαζί με τις δύο της κόρες. "Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλα αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ.Και αναρωτιέσαι, "από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;" και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι. Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα.Έχω ξεκινήσει - και προχωράω" είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτές τις ημέρες με αφορμή την ίωση που περνάει η μία της κόρη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου "μάς έβαλε" ξανά στο σπίτι της και στο σαλόνι της. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού δημοσίευσε μία φωτογραφία που πηγαίνει ένα πιάτο με φακές στην κόρη της.

Όπως είδαμε, το σαλόνι έχει πάρα πολύ φως και η ίδια έχει επιλέξει λευκό καναπέ και πολυθρόνες, ενώ έχει και ένα ασορτί τραπςζάκι. Κοντά στο παράθυρο υπάρχει και το τζάκι, το οποίο η ίδια απολαμβάνει να ανάβει τους χειμερινούς μήνες και να κάθεται μαζί με τα κορίτσια της μπροστά.