Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας | Οριστικός χωρισμός – Το unfollow και η διαγραφή κοινών φωτογραφιών

Η κρίση φαίνεται ότι δεν ξεπεράστηκε.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Φαίνεται ότι δεν ήταν μία απλή κρίση αλλά ο χωρισμός είναι οριστικός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε περίπου δύο εβδομάδες πριν η είδηση για κρίση στον γάμο του ζευγαριού. Μάλιστα η Υπουργός Τουρισμού είχε προχωρήσει και σε μία λιτή ανακοίνωση αναφέροντας τη λέξη "κρίση” και τίποτα παραπάνω. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούσαν τόσο περισσότερες πληροφορίες έβλεπαν το φως της δημοσιότητας "επιβεβαιώνοντας” κατά κάποιο τρόπο τον χωρισμό.

Σήμερα, μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής "Buongiorno", μαθαίνουμε για unfollow και από τις δύο πλευρές, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει προχωρήσει και σε διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών. Από την πλευρά του, ο Μίνως Μάτσας διατηρεί ακόμα τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Με chic φθινοπωρινό κόκκινο φόρεμα στο Κολωνάκι

Υπενθυμίζουμε ότι η Υπουργός Τουρισμού και ο δημοφιλής μουσικός παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 στις Σπέτσες, με κουμπάρα τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία είναι και ξαδέλφη της Όλγας Κεφαλογιάννη. Μάλιστα εκείνη την περίοδο ήταν και έγκυος στα δίδυμα παιδιά τους, τα οποία ήρθαν στον κόσμο στις 6 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Οι λεπτομέρειες του νυφικού που έραψε η μοδίστρα της (pic)