Kate Middleton | Σε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρίγκιπα Louis - Το viral video του TikTok από μαμά που βρέθηκε στο γήπεδο

Η Kate αμακιγιάριστη και πιο απλή από ποτέ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Kate Middleton, είναι μια μαμά όπως όλες οι άλλες. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου έκανε μια δημόσια εμφάνιση, αλλά αυτή τη φορά για να υποστηρίξει τον μικρότερο γιο της Louis, ο οποίος έπαιζε σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια θαμώνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συνομιλούσε με τις υπόλοιπες μαμάδες και χειροκροτούσε ένθερμα τον γιο της ως περήφανος γονιός, προκειμένου να τον εμψυχώσει.

Σε ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει με ταχύτητα φωτός στα social media και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του TikTok, μια γυναίκα που πήγε το παιδί της στον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα με τον πρίγκιπα Louis, περιγράφει πως ήταν η ατμόσφαιρα όταν συνειδητοποίησε πώς βλέπει την Kate Middleton στον ίδιο χώρο μαζί της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα και έκανε την (τέλεια) φθινοπωρινή εμφάνιση

"Ήρθε η ώρα να σας πω τι μου συνέβη χθες. Στην πραγματικότητα δεν θα το πιστέψετε. Πηγαίνω τον γιο μου σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τα περισσότερα Σαββατοκύριακα. Και ως συνήθως, πήγα στον ποδοσφαιρικό αγώνα και αυτό που μας πέρασε. Καθώς έφτασα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που φλυαρούσαν και ήταν λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα, όχι η συνηθισμένη μεταξύ των γονιών. Πήγα σε έναν από τους φίλους μου που βλέπω εκεί κάθε εβδομάδα και ρώτησα "τι συμβαίνει, γιατί η αναστάτωση;. Είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας”. Αυτό που μου είπε (και είδα) δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. "Αν γυρίσεις, η πριγκίπισσα Kate είναι εκεί πέρα”. Πραγματικά λατρεύω το πόσο προσγειωμένη είναι και πόσο σημασία και αγάπη δίνει στην οικογένειά της και στον πρίγκιπα William"

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έκανε μια casual εμφάνιση, φορώντας ένα καφέ σκούρο παντελόνι καμπάνα, ένα καφέ ανοιχτόχρωμo jacket του οίκου Barbour x Alex Chung, γάντια και κασκόλ σε αποχρώσεις πάλι του σκούρου καφέ, και ολοκλήρωσε το σύνολο με μια χακί τραγιάσκα της Really Wild Clothing.

Kate Middleton | Η συναισθηματικά φορτισμένη πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της