Follow us

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη

MissBloom TEAM
Νίκος Πορτοκάλογλου Instagram

Ο Νίκος Πορτοκάλογου και η Μαρίνα Κατσιώτη έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δημοσιεύουν ό,τι εκείνοι επιθυμούν.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο στο Ηρώδειο | Με total black look και ugly shoes

Το βράδυ της Δευτέρας, το ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου για τον Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο "Μες στους ανθισμένους κήπους", κάνοντας μία αρκετά σπάνια εμφάνιση.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο τραγουδιστής και η συγγραφέας παιδικών βιβλίων είναι είναι παντρεμένοι πάνω από 40 χρόνια, έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Θάλεια και το Λευτέρη, αλλά και μία εγγονή.

"Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα "Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα" είχε δηλώσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου για τη σύζυγό του στο "Πρωινό",

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr