Γιώργος Νταλάρας & Νατάσα Μποφίλιου | Συγκινημένοι στη συνάντησή τους

"Έφυγα ενθουσιασμένος, συγκινημένος κι ευτυχής!"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα παρακολούθησαν το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο, με τη Νατάσα Μποφίλιου και ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη. Ο σπουδαίος ερμηνευτής έμεινε ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα όπως έγραψε στην εκτενή ανάρτησή του στο Ιnstagram.

"Είναι άραγε εύκολο να κάνεις μια μουσική παράσταση με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη; Κάποιοι έχουν την καλή πρόθεση και την έμπνευση. Κάποιοι έχουν το ταλέντο και την γνώση. Και κάποιοι έχουν το ηθικό ανάστημα να κάνουν κάτι τέτοιο. Όταν συνυπάρξουν όλα αυτά τότε γίνεται ένα μικρό θαύμα. Αυτό το θαύμα ζήσαμε χτες στο Ηρώδειο, στην παράσταση-αφιέρωμα της Νατάσσας Μποφίλιου για τον Μίκη Θεοδωράκη, που οργάνωσε ο @melodia992 . Οι ερμηνείες, οι διασκευές, οι ενορχηστρώσεις, η σκηνοθεσία, η σκηνογραφία, τα κείμενα, η κίνηση, κατάφεραν να μεταφέρουν όχι μόνο το νόημα του λόγου και της μουσικής αλλά να αναδείξουν και το αφήγημα ζωής αυτού του μεγάλου Έλληνα του κόσμου. Έφυγα ενθουσιασμένος, συγκινημένος κι ευτυχής! Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, όλοι οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί, οι μουσικοί, οι τεχνικοί και ο καλός πατέρας της Νατάσσας, Νίκος Μποφίλιος, μας συνεπήραν και μας συγκίνησαν βαθιά! Μας έδωσαν κουράγιο κι ελπίδα ότι αυτός ο άυλος θησαυρός που μας κληρονόμησαν προσωπικότητες σαν τον Θεοδωράκη θα πάει σε καλά χέρια στο μέλλον και δεν θα χαθεί - παρά τα πικρά και άγρια κοινωνικά φαινόμενα που ζούμε. Μπράβο Νατάσσα μου! Μπράβο σε όλους σας! Να την πάτε παντού αυτή την παράσταση. Αξίζει!", έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας.

Μετά το τέλος της παράστασης συνάντησε, ο Γιώργος Νταλάρας συνάντησε τη Νατάσα Μποφίλιου και της είπε τις εντυπώσεις του. Εκείνη συγκινήθηκε πολύ και το στιγμιότυπο το κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Η Άννα Νταλάρα και ο Γιώργος Νταλάρας
Η Άννα Νταλάρα, ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Μποφίλιου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη