Follow us

Πασχάλης Τερζής | Στο σπίτι του σε μία εμφάνιση μετά από καιρό

Ο Πασχάλης Τερζής στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

MissBloom TEAM
Πασχάλης Τερζής NDP

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αρκετά σπάνια κυκλοφορεί κάποια φωτογραφία του ή μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Γιώτα Νέγκας μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του σπουδαίου καλλιτέχνη. Όπως αποκάλυψε η γνωστή ερμηνεύτρια, βρέθηκε στο σπίτι του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη και γευμάτισε μαζί με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Μαρία.

"Σάββατο μεσημέρι στο σπίτι του Πασχάλη και της Μαρίας με αγάπη, αλήθεια και αγκαλιές! Φυσικά υπέροχο φαγητό απ’ τα χεράκια της Μαρίας! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ!", έγραψε η Γιώτα Νέγκα στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πρόσφατα, ο εγγονός του γνωστού τραγουδιστή και συνονόματος του, Πασχάλης Τερζής παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα του σπουδαίου καλλιτέχνη.

"Δεν σταμάτησε λόγω ασθένειας, αλλά από δική του προσωπική επιλογή. "Μέχρι εδώ έχω να δώσω" είπε. Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου. [...] Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά. Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του, κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι" δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr