Στο Δημαρχείο ντυμένη νύφη η Αντιγόνη Κουλουκάκου | Όσα αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά

Η αποκάλυψη της ηθοποιού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Όμορφη, ταλαντούχα, κουλ και εσχάτως μητέρα ενός γλυκύτατου αγοριού. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό φαίνεται.

Σήμερα, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Buongiorno". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Mega, "Η Γη της Ελιάς" κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη.

Ο γάμος της χρονιάς έφτασε

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πως ο πολυαναμενόμενος γάμος του Στάθη και της Ιουλίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/10.

Ενώ, το ζευγάρι έχει περάσει από σαράντα κύματα για να καταφέρει επιτέλους να είναι και επίσημα μαζί, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πως θα έρθουν τεράστιες ανατροπές στην πορεία. Συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτός ο γάμος", αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και προκαλώντας μας τεράστια αγωνία.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με λευκό t-shirt στο σαλόνι της | Το πρωινό ξύπνημά της ηθοποιού

Όπως θα δούμε, ο γάμος θα είναι πολιτικός, και η ηθοποιός θα φορέσει ένα γοργονέ ιβουάρ νυφικό στράπλες, με ένα επιπλέον τούλι να πέφτει ανάλαφρα στα χέρια της.

Όσα αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ήδη είχε δείξει την προετοιμασία της ως νύφη στην όμορφη Μάνη.

Λίγο αργότερα έδειξε και τον γαμπρό, Πασχάλη Τσαρούχα, και μάλιστα έδωσαν και ένα μικρό spoiler για την έκβαση του γάμου λέγοντας "Δεν σας αποκαλύπτουμε άλλα, γιατί τελευταία στιγμή μπορεί και κάτι να γίνει".

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Φόρεσε το versatile overshirt που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη συλλογή σου