Follow us

Έγκυος η Ανθή Βούλγαρη στον πέμπτο μήνα;

Η Ανθή Βούλγαρη φέρεται να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη είναι από τις πιο αγαπητές δημοσιογράφους και η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα προβλήματα που έχει περάσει με την υγεία της. Μάλιστα η ίδια έχει γνωστοποιήσει στο παρελθόν και τις προσπάθειες της να γίνει μαμά.

Η Δούκισσα Νομικού σε μία τρυφερή αγκαλιά με τα παιδιά της | Το μήνυμα για το μέλλον

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα στη στήλη Powergame των Παραπολιτικών, η δημοσιογράφος του Mega φέρεται να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη.

"Έγκυος η Βούλγαρη του Mega. Με πήρε προχθές η αρχαία φίλη μου Ανθή Βούλγαρη και με ρωτούσε διάφορα, περισσότερα απ’ όσα με ρωτούσε προσφάτως στην εξομολόγησή μου ο Γέροντας Εφραίμ. Ήταν πάντα περίεργη η φιλενάδα μου. Επειδή, όμως, κάτι μου έλεγε για το πόσο της αρέσουν αυτά που γράφουμε εδώ κάθε πρωί, αποφάσισα να της φτιάξω σήμερα τη μέρα, μια και ξυπνάει πρωί-πρωί με την αυγούλα. Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, η παρουσιάστρια του Mega διανύει αισίως τον πέμπτο προς έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και επειδή όταν ρωτήθηκε σχετικώς είπε ότι κάποια στιγμή θα φανεί, έχω την αίσθηση ότι άρχισε να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα", ήταν το δημοσίευμα για την εγκυμοσύνη της Ανθής Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης έκαναν μαζί την τελευταία τους κοινή εμφάνιση στη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο. Η δημοσιογράφος είχε επιλέξει για την εμφάνισή της να φορέσει ένα denim παντελόνι με μία πουκαμίσα.

Έγκυος η Ανθή Βούλγαρη στον πέμπτο μήνα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr