Follow us

Τάνια Τσανακλίδου για Φοίβο Δεληβοριά | "Είσαι πλέον και η δική μου φωνή, ο δικός μου άνθρωπος, ο δάσκαλος. Σ’ αγαπώ"

Όσα είπε μετά τη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο και το νέο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά.

MissBloom TEAM
Τάνια Τσανακλίδου NDP

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών στο Καλλιμάρμαρο με περισσότερους από 45.000 θεατές.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι "Κοινοί Θνητοί” ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια τους για όσους βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και για όσους παρακολουθούσαν το live streaming από το σπίτι, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.

Συναυλία Τέμπη | Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Καλλιμάρμαρο

Ίσως η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμήνευσε ένα νέο κομμάτι, το οποίο όπως είπε ο ίδιος έγραψε για την τραγωδία των Τεμπών.

"Ευχαριστούμε τόσο πολύ για χτες. Όλη αυτή την όμορφη πλευρά των ανθρώπων και του τόπου που μαζεύτηκε τόσο στο Στάδιο, όσο και σε πλατείες σε όλη την Ελλάδα -έχουμε συνηθίσει τόσο το άσχημο, το γκροτέσκο και το κακόβουλο, που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας χθες. Ευχαριστώ προσωπικά τους γονείς που με κάλεσαν, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τα όσα αισθάνθηκα, τα όσα είπαμε. Την κα Καρυστιανού που έχει αναλάβει φοβερή ευθύνη και ζει συνεχώς μια θύελλα μετά την τραγωδία της", έγραψε μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής σε post του στο Facebook. "Μακάρι όλη η αυτή η ομορφιά, ο σεβασμός και η ωριμότητα των πολιτών που μαζεύτηκαν χτες, για μια φορά βγήκαν μπροστά και έδωσαν το δικό τους δείγμα γραφής να δώσει κάτι. Το έχουμε ανάγκη, η εποχή μαζεύει σύννεφα και όλη η απανθρωπιά του πλανήτη βρίσκεται σε τροχιά χαρούμενης και ανεμπόδιστης καταστροφής. Ας επικρατήσει -όπως τις προηγούμενες φορές- η "λεβάντα" και η "μυρσίνη". Χωρίς μια στοιχειώδη αίσθηση δικαιοσύνης, σαν κι αυτήν που το κενό της διατράνωσαν τα Τέμπη, δεν γίνεται. Ας σκεφτούμε για τι δουλεύουμε, λοιπόν. Αγάπη και δύναμη σε όλους".

Συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο | Η "Ανδρομέδα" του Θανάση και η "Κοιλάδα των Τεμπών" του Σωκράτη

H Τάνια Τσανακλίδου έκανε έπειτα κι εκείνη τη δική της ανάρτηση στο Facebook αποθεώνοντας τον Φοίβο Δελοιβοριά: "Αγαπημένε Φοίβο πάντα ξέρεις να καλύπτεις όλους μας με όσα γράφεις. Τα προσυπογράφω Χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλά θέλω να προσθέσω τις συγκλονιστικές στιγμές που ζήσαμε όλοι με το καινούργιο σου τραγούδι για τα Τέμπη. Ήμουν πίσω στη σκηνή και περίμενα να ανέβω και δεν πίστευα Όσα άκουγα και όσα ένιωθα. Είσαι πλέον και η δική μου φωνή, ο δικός μου άνθρωπος, ο δάσκαλος. Σ’ αγαπώ".

Δείτε την ανάρτησή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr