Follow us

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

MissBloom TEAM
Μαριλίτα Λαμπροπούλου Δημήτρης Λάλος

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ένα από τα νέα hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να κρατούν ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύµφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο "Secret", οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον συγκατοικούν. Το ζευγάρι μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στα Πετράλωνα, μια από τις νέες it γειτονιές του κέντρου.

Οι δυο τους έχουν υπάρξει βέβαια και επαγγελματικό ζευγάρι με τον Δημήτρη Λάλο να λέει στην εκπομπή "Super Κατερίνα": "Καταφέραμε με τη Μαριλίτα να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι μέσα στον "Σασμό” που ο κόσμος θα το θυμάται με τα χρόνια. Για τον ηθοποιό είναι ευχή και κατάρα να κάνει μια επιτυχία. Πάντα φοβόμαστε ότι αν γίνει μια επιτυχία, μετά θα με θυμούνται γι’ αυτό. Τον Μαθιό τον αγάπησα και του τα έδωσα όλη μου την ψυχή, τα έδωσα όλα και η αγάπη που πήρα ήταν ανάλογη".

Σχετικά με την παράσταση που έδωσαν στο Ηρώδειο είχε δηλώσει ότι: "Οι δυο αυτοί άνθρωποι έγραψαν ιστορία. Το ότι βρέθηκαν οι δυο αυτοί άνθρωποι δεν ήταν τυχαίο. Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο. Έχουμε έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τη σκηνή. Έχουμε ταιριάξει και γι’ αυτό κάναμε αυτό το δυνατό ζευγάρι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr