Όσα γνωρίζουμε για τον επερχόμενο γάμο του Γιώργου Πατούλη και της Νάνσυς Κοίλου

Πρώτα ο πολιτικός και μετά ο θρησκευτικό γάμος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Ο Γιώργος Πατούλης ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του Νάνσυ Κοίλου, πριν υποδεχτούν τα δίδυμα μωρά τους, καθώς η μέλλουσα γυναίκα του διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. στον Δήμο Μάνδρας. Άφησε να εννοηθεί ότι πρώτα θα γίνει ο πολιτικός γάμος πριν τη γέννηση των παιδιών, με τον θρησκευτικό γάμο να ακολουθεί.

Φωτογραφίες από την εμφάνιση του Γιώργου Πατούλη με τη μέλλουσα σύζυγό του - Chic σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Νάνσυ Κοιλού

Κομμάτι από τη συνέντευξή του, παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, "Buongiorno", με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, όπου αποκάλυψε τα εξής:

"Βεβαίως συνοδεύομαι από τη σύντροφό μου. Και εκείνη παρακολουθεί τα θέματα της αυτοδιοίκησης και ως επιστήμονας και ως άνθρωπος που την ενδιαφέρει αυτό. Πριν γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να υπάρχει για εμάς ένας γάμος και προφανώς θα υπάρξει και εννοείται θρησκευτικός. Θα τα ανακοινώσουμε όλα σύντομα".

Η γνωριμία του

Η Νάνσυ Κοίλου και Γιώργος Πατούλης ήταν για χρόνια συνεργάτες και πλέον ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Η σύντροφός του, Αναστασία Κοιλού όπως διαβάζουμε στο σύντομο βιογραφικό της στα social media έχει κάνει μεταπτυχιακές στις στρατηγικές διαχείρισης, περιβάλλοντος και καταστροφών και κρίσεων. Η Νάνσυ Κοίλου υπήρξε συνεργάτις του Γιώργου Πατούλη, το διάστημα που ήταν περιφερειάρχης Αττικής. Πλέον συζούν και αναμένουν να γεννηθούν τα δίδυμα μωρά τους.

Γιώργος Πατούλης | Αυτό είναι το φύλο του παιδιού του – το όνομα που θα πάρει