Follow us

Το σχόλιο της Τόνιας Σωτηροπούλου για τη στιλιστική φάση που περνάει ο Κωστής Μαραβέγιας

Μαζί στην πόλη που αγαπά πολύ!

MissBloom TEAM
Μαραβέγιας Σωτηροπούλου ndp

Η Τόνια Σωτηροπούλου, βρίσκεται στο Λονδίνο, μια πόλη που αγαπά ιδιαίτερα και που τη νιώθει σαν το δεύτερο σπίτι της, μετά από την Ελλάδα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ζούσε μάλιστα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κλείνοντας δουλειές ως ηθοποιός στο εξωτερικό.

Και αυτή τη φορά βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους, αφού το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση "White Rabbits, Red Rabbits".

Ξέχνα τα skinny παντελόνια | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε την top τάση της μόδας στα τζιν

Μαζί της βρίσκεται και ο Κωστής Μαραβέγιας, που έχει ταξιδέψει και αυτός για επαγγελματικούς λόγους, καθώς ετοιμάζει μία συναυλία στις 8 Δεκεμβρίου, που ουσιαστικά θα μοιάζει με χριστουγεννιάτικο πάρτι. Κάτι ανάλογο σκέφτεται να κάνει και στην Ελλάδα.

Σε μια καθημερινή έξοδό τους, η Τόνια Σωτηροπούλου, απαθανάτισε τον σύζυγό της μέσα στο μετρό, όπου σχολίασε τη στιλιστική του επιλογή, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Χίπστερ εποχή"

Τόνια Σωτηροπούλου | Με πλεκτό φόρεμα και leather καμπαρντίνα στο show του οίκου Balmain

O τραγουδιστής, φοράει ένα fleece jacket σε λαδί απόχρωση, από μέσα ένα ριγέ πουκάμισο κόκκινο-άσπρο, ένα πράσινο παντελόνι, πολύχρωμες κάλτσες κίτρινο-πράσινο και από κάτω τα new balance μαύρα sneakers του.

Το σχόλιο της Τόνιας Σωτηροπούλου για τη στιλιστική φάση που περνάει ο Κωστής Μαραβέγιας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr