Katie Holmes | Ανανεωμένη και χαρούμενη ανάμεσα σε καλούς φίλους

Η Katie Holmes διανύει μία δημιουργική περίοδο

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Katie Holmes δέχεται πολλές επισκέψεις θαυμαστών τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Our Town" του Μπρόντγουεϊ που έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά. Φυσικά επί σκηνής έχουν την ευκαιρία να τη συναντήσουν και καλοί της φίλοι και συνάλφοι.

Η ηθοποιός αισθάνεται ένα τεράστιο κύμα αγάπης, και αυτή την εβδομάδα δημοσίευσε ένα ειλικρινές μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ξαναβρέθηκε με δύο φίλους που είχαν έρθει να τη δουν να παίζει στο θέατρο.

Η ηθοποιός έδειχνε κομψή με ένα oversized μαύρο πουλόβερ συνδυασμένο με χαλαρό τζιν, καθώς πόζαρε φανερά χαρούμενη με τον ηθοποιό Ben Coleman και τον Jason Weinberg.

Σαν δίδυμες | Το βίντεο με την Katie Holmes και την πανύψηλη Suri Cruise

Στη λεζάντα έγραψε: "Σας ευχαριστώ @jwuntitled και Ben Coleman για την υποστήριξη, την αγάπη και την πίστη σας σε μένα".

Suri Cruise | Η νέα της εμφάνιση μας θύμισε το στιλ της μητέρας της, Katie Holmes

Το "Our Town" επέστρεψε στο Μπρόντγουεϊ στις 17 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και διαθέτει ένα καστ γεμάτο "αστέρια", μεταξύ των οποίων ο τέσσερις φορές βραβευμένος με Emmy Jim Parsons και η Zoey Deutch. Η Katie υποδύεται την κυρία Webb στην παράσταση και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς για την ερμηνεία της.

Splash news/ Ideal Images