Η Ελεονώρα Μελέτη δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της Αλεξάνδρας της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο της μοναχοκόρης της μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η 11η ημέρα του Οκτώβρη έχει καθιερωθεί να γιορτάζουν τα κορίτσια, μιας και είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιού. Έτσι η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της Αλεξάνδρα, δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπο της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο γιος του έχουν το ίδιο χαμόγελο

Στο κολάζ που μοιράστηκε στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε μαμά και κόρη να κάνουν διάφορες γκριμάτσες και να γελάνε. Οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ και βλέπουμε ότι η μικρούλα έχει και αυτή ανοιχτόχρωμα μάτια.

"Είσαι σπουδαία για όλα όσα είσαι. Είσαι μοναδική για όλα όσα επιλέξεις. Είσαι ικανή για όλα όσα ονειρευτείς. Είσαι έτοιμη για όλα όσα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Είσαι αποδεκτή για όλα όσα γίνεις. Είσαι ελεύθερη για όποιον προορισμό και αν τραβήξεις. Είσαι δυνατή για όλα όσα χρειαστεί να αντέξεις. Είσαι τρυφερή για όλα όσα θα σε αγγίξουν. Είσαι αυθεντική απέναντι σε όλα όσα θα σε επηρεάσουν. Είσαι τολμηρή για κάθε τι που θα το αμφισβητήσει. Μπορείς όλα όσα θέλεις να είσαι. Είσαι κορίτσι. Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιού” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.