Η Όλγα Κεφαλογιάννη casual chic στο Σούνιο | Πώς συνδύασε το denim παντελόνι της;

Σε εκδήλωση στο Σούνιο η υπουργός Τουρισμού

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε μία εμφάνιση στα εγκαίνια του "4ου Olympic Yacht Show" στην Olympic Marine, στο Σούνιο και μοιράστηκε εικόνες αλλά και βίντεο από την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η υπουργός Τουρισμού έκανε μία casual chic εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με ένα λευκό τοπ και ένα μπλε σακάκι. Τα μαλλιά της είχε πιάσει μία αλογοουρά και το μακιγιάζ της ήταν δροσερό και διακριτικό. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μπεζ πλατφόρμες που ναι μεν δίνουν ύψος αλλά παραμένουν άνετες.

"Τα εγκαίνια του "4ου Olympic Yacht Show" στην Olympic Marine, στο Σούνιο, τόνισα ότι η αναβάθμιση και η επέκταση του δικτύου των τουριστικών λιμένων, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του στρατηγικού μας σχεδιασμού για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Αναπτύσσοντας τους στρατηγικούς στόχους του Υπουργείου για μια βιώσιμη και ποιοτική τουριστική ανάπτυξη, αναφέρθηκα στις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες του θαλάσσιου τουρισμού.

Από το yachting μέχρι την κρουαζιέρα και τις θαλάσσιες δραστηριότητες αναψυχής ο θαλάσσιος τουρισμός απαιτεί συνεκτικό σχεδιασμό, ώστε να αναδειχθούν περαιτέρω η εκτεταμένη ακτογραμμή της χώρας μας, η νησιωτικότητα, νέοι προορισμοί και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.", σημείωσε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη στο εκτενές μήνυμά της.