Follow us

Το σπίτι του George Baldock και η έλλειψη μέτρου

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας έφυγε από την ζωή και κάποιοι άνθρωποι των media φρόντισαν να δείξουν ότι δεν έχουν καθόλου ενσυναίσθηση.

MissBloom TEAM
baldock

Από τον Γιάννη Τσάκαλο

Το γεγονός είναι ότι ο George Baldock πέθανε. Πληροφορία είναι ότι πέθανε στην πισίνα του σπιτιού του, με αιτία θανάτου τον πνιγμό σύμφωνα με την νεκροτομή. Υπάρχει -εύλογα- μεγάλο ενδιαφέρον και για τις αντιδράσεις από τον θάνατο αυτού του υπέροχου τύπου, που αγαπούσε την Ελλάδα και έφτασε να γίνει παίκτης της Εθνικής Ομάδας.

Είναι λογικό και ανθρώπινο να ενδιαφερόμαστε ακόμα περισσότερο για τον Baldock γιατί τον θεωρούσαμε δικό μας άνθρωπο. Η ζωή αποδεικνύει ότι αυτούς που αγαπάμε τους κλαίμε περισσότερο και ο θάνατός τους μας σοκάρει και μας θλίβει περισσότερο. Ένας από τους λόγους είναι ότι η απώλεια προσφιλών προσώπων μας βάζει ασυνείδητα στη θέση του δικού μας θανάτου, όπως αναφέρει σχετικά η γαλλίδα συγγραφέας Françoise Dastur σε ένα δοκίμιό της για τον θάνατο.

Για αυτό και είναι δικαιολογημένο για τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να έχουν δώσει τόσο μεγάλη έκταση σε κάθε τι που σχετίζεται με τον τραγικό θάνατο του 31χρονου παίκτη. Είμαστε και λαός που μας αρέσει η υπερβολή και το κουτσομπολιό.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr