Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα και έκανε την (τέλεια) φθινοπωρινή εμφάνιση

Με κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει γιατί είναι μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στη μόδα

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία ιδιαίτερη επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στο πλευρό του συζύγου της. Η Kate Middleton ολοκλήρωσε τον κύκλο με τις χημειοθεραπείες της και επιστρέφει σιγά σιγά στα δημόσια καθήκοντά της. Με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, επισκέφτηκαν το Southport. Η κοινότητα εκεί έζησε εφιαλτικές στιγμές μετά τη φρικιαστική επίθεση με μαχαίρι που έγινε στις 29 Ιουλίου και τρία παιδιά έχασαν τις ζωές τους και 10 ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα παιδιά βρίσκονταν σε εργαστήρι χορού και γιόγκα, με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ, όταν 17χρονος οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε και σκότωσε τα παιδιά.

Ήταν μία συναισθηματικά φορτισμένη επίθεση καθώς ο William και η Kate συνομίλησαν με τις οικογένειες των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους αλλά και με μέλη της κοινότητας που μοιράστηκαν μαζί τους την εφιαλτική εμπειρία.

Για την περίσταση, η Kate Middleton πραγματοποίησε μία chic φθινοπωρινή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα Alexander McQueen μάξι καφέ/ σοκολατί παλτό που φόρεσε πάνω από ένα βουργουνδί πουά φόρεμα. Το φθινοπωρινό της σύνολο ολοκλήρωσε με καφέ σουέντ γόβες, ένα διακριτικό τσαντάκι στην ίδια απόχρωση ενώ από κοσμήματα επέλεξε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλων.