Follow us

Kate Middleton | Η συναισθηματικά φορτισμένη πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της

Στο πλευρό του πρίγκιπα William

Kate middleton Splash news/ ideal images

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση του κύκλου χημειοθεραπειών της, στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα William στο Southport. Η κοινότητα εκεί έζησε εφιαλτικές στιγμές μετά τη φρικιαστική επίθεση με μαχαίρι που έγινε στις 29 Ιουλίου και τρία παιδιά έχασαν τις ζωές τους και 10 ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα παιδιά βρίσκονταν σε εργαστήρι χορού και γιόγκα, με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ, όταν 17χρονος οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε και σκότωσε τα παιδιά.

Με την επίσκεψή τους, ο William και η Kate θέλησαν να δείξουν την έμπρακτη στήριξη στις οικογένειες των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους αλλά και στην κοινότητα που βίωσε αυτόν τον εφιάλτη. Το βασιλικό ζευγάρι πέρασε χρόνο με τις οικογένειες των τριών θυμάτων, των Bebe King,m 6 ετών, Elsie Dot Stancombe, 7 ετών και Alice Dasilva Aguiar, 9 ετών και καθώς και της δασκάλας χορού, 35 ετών, Leanne Lucas, 35, που τραυματίστηκε σοβαρά στην επίθεση.

Αφού πέρασαν 90 λεπτά με τις οικογένειες των θυμάτων προχώρησαν στο Southport Κέντρο της Κοινότητας όπου άκουσαν τις διηγήσεις των ανθρώπων που έζησαν την εφιαλτική εμπειρία της επίθεσης. "Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε επαγγελματίες, να προσέχετε τους εαυτούς σας", τους είπε ο William.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr