Royal life | Αυτή είναι η μόνιμη διαφωνία του George, της Charlotte και του πρίγκιπα Louis στο σπίτι τους

Μα και ποιος δεν έχει διαφωνήσει γι' αυτό;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία μικρή αποκάλυψη για την οικογενειακή τους ζωή έκανε ο πρίγκιπας της Ουαλίας. Ο πρίγκιπας William αναφέρθηκε στο μοναδικό πράγμα στο σπίτι, που γίνεται αντικείμενο διαφωνίας για τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπας Louis.

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο William παρευρέθηκε σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της BAFTA στο Piccadilly το πρωί της Τετάρτης.

Η "μεγάλη" διαφωνία

Σε μια συζήτηση με τον Erik Scott, φοιτητή του NFTS που συμμετέχει στην επιτροπή επιλογής του φεστιβάλ, ο William αστειεύτηκε αποκαλύπτοντας ότι ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis "παλεύουν πάντα για το τηλεκοντρόλ" στο σπίτι.

Mάλιστα στο επίσημο προφίλ που διατηρηρεί η βασιλική οικογένεια στο instagram, ο William και η Kate είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, που κάθονται στο σαλόνι από το σπίτι τους στο το Adelaide Cottage, μπροστά από την τηλεόραση, παρακολουθώντας την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας. Στη λεζάντα της φωτογραφίας είχαν γράψει χαρακτηριστικά: "@england, η ομαδικότητα, το πείσμα και η αποφασιστικότητά σας αποτέλεσαν έμπνευση για όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια στην Ισπανία. W & C"