Ματούλα Ζαμάνη | Μιλά για πρώτη φορά μετά το "διάσημο" περιστατικό με τη μπλούζα

Και "βάζει στη θέση τους" όσους την επέκριναν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες, με την τραγουδίστρια Ματούλα Ζαμάνη, η οποία στο κλείσιμο συναυλίας της, μπροστά στο κοινό, έβγαλε τη μπλούζα της και την πέταξε πριν φύγει από τη σκηνή, προκαλώντας αντιδράσεις.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια ήταν πολλά και ποικίλα με τις τηλεοπτικές εκπομπές να αφιερώνουν ώρες ολόκληρες στην ανάλυση του γεγονότος. Αποκορύφωμα η "καταδίωξη" της τραγουδίστριας στο αεροδρόμιο, όπου περιορίστηκε σε ένα: "Η ζωή έχει πλάκα".

Στην πρωινή εκπομπή του Star, "Breakfast Star", αναφέρθηκαν σε συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, όπου μίλησε γενικά για το πώς βλέπει τη ζωή και πως αλληλεπιδρά με το κοινό της.

"Η ζωή έχει πλάκα και πολύ ενδιαφέρον. Είναι ανάλογα με το πώς ζεις και νιώθεις, το τι σκέφτεσαι και σε απασχολεί. Αν σε απασχολεί ένα ολόκληρο δάσος που κόβεται ή αν σε απασχολεί η βλεφαρίδα σου που έπεσε. Ξέρω εγώ πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας; Θα ήταν πολύ βολικό να ήμασταν όλοι σε ένα κελί. Ακόμα καλύτερο", είπε η Ματούλα Ζαμάνη στο σχόλιο της παρουσιάστριας της εκπομπής που ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα μπορεί να έρθει κόσμος στις συναυλίες της και λόγω περιέργειας, εξαιτίας της επικαιρότητας που την αφορούσε.

Οι τρόποι που βρίσκει για να χαίρεται

"Εγώ σκέφτομαι να βγω με ένα air condition στη συναυλία μου στις 11 του μηνός, με μπούργκα, με μία κεραία, θα είναι ωραίο. Όλα έχουν τον συμβολισμό τους αρκεί να ζεις με αξιοπρέπεια, που αξιοπρέπεια είναι να είσαι ο εαυτός σου και να παλεύεις κάθε μέρα για πράγματα που φαίνονται ή όχι. Να τραγουδάς, να μοιράζεσαι, να αγαπάς, να αγαπιέσαι και να μην αισθάνεσαι διαρκώς ότι κάτι πρέπει να κάνω, να πάρω το κουράγιο και να βγω έξω", σχολίασε έπειτα η τραγουδίστρια.

Η Ματούλα Ζαμάνη φαίνεται πως αγαπά πολύ την ελευθερία και δέχεται να πληρώσει το όποιο τίμημα αυτής.

"Σου βγαίνει η ψυχή, όχι το ρούχο"

"Η ελευθερία έχει τεράστιο καθήκον. Έχει πολλά από πίσω κι έχει ένα τίμημα κι ένα ρίσκο. Το τίμημα είναι το καθημερινό του τι μπορώ να κάνω, όχι να πω. Με τον εαυτό μας είναι το τίμημα. Όταν φτάσω 50 να πω "το έκανα αυτό τότε ή έκλεισα τότε τα μάτια;”. Αυτό προσπαθώ να το περάσω από τη μουσική μου και τις συναυλίες μου που είναι ο κήπος μου. Η ζωή έχει τον πόνο, τη χαρά, την απελευθέρωση. Σου βγαίνει η ψυχή που λένε, όχι το ρούχο. Έτσι σου βγαίνει η μουσική, το αυθόρμητο. Ένα άλλο, που πιστεύω είναι στο πρόβλημα μία λύση", εξήγησε η Ματούλα Ζαμάνη.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε: