Κωνσταντίνος Καζάκος | Η αναφορά του στην Τάνια Τρύπη στα social media

"Τέλειωσαν τα ψέματα"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη μετά την τηλεοπτική τους συνεργασία στο πολύ επιτυχημένο "Κόκκινο Ποτάμι" σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη μοιράζονται ξανά την ίδια θεατρική σκηνή. Συμπρωταγωνιστούν στο θεατρικό έργο του Μιχάλη Άνθη, "Τα Άγουρα Κεράσια" σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη στο θέατρο Αλκμήνη. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανήγγειλε την έναρξη των παραστάσεων σε βίντεο που μοιράστηκε στα social media και έκανε μία επισήμανση στο account της Τάνιας Τρύπη.

"Λοιπόν τελείωσαν τα ψέματα. Θέατρο Αλκμήνη ξεκινάμε. Τη Δευτέρα ξεκινάμε τα "Άγουρα Κεράσια" στο θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, με την Τάνια Τρύπη. Το έργο του Μιχάλη Άνθη, ένα έργο εξαιρετικό έργο, ελληνικό έργο για την οικογένεια και για όλα τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει. Κάθε Δευτέρα στο θέατρο Αλκμήνη θα μας βρείτε εδώ", ακούγεται να λέει στο βίντεο του ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη φωτογραφήθηκαν μαζί με την κόρη τους, Τζένη στο Ηρώδειο και την απόλαυσαν στην παράσταση "Άμλετ" που πριν λίγες ημέρες έριξε αυλαία.