Αθηνά Οικονομάκου | Τρώει burger πάνω στο κρεβάτι με την κουμπάρα της στο πολυτελές δωμάτιο της

Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξιδεύει αρκετά συχνά τόσο για τη δουλειά της, όσο και για να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσερέλα, ο οποίος ζει στην Ιταλία μόνιμα.

"Δεν υπάρχει πιο όμορφη" | Η #nomakeup φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη που ενθουσίασε το Instagram

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Παρίσι με μία εταιρεία που συνεργάζεται και στο πλευρό της έχει την καλή της φίλη και κουμπάρα της, Κωνσταντίνα Βασιλείου.

Η ηθοποιός μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απ' όσα κάνουν στην "πόλη του φωτός" και τις βόλτες τους.

Όμως με ένα insta story αποκάλυψε ότι είναι μία από εμάς, μιας και μετά από μία αρκετά απαιτητική ημέρα κατέληξε να τρώει burger μαζί με τη φίλη της στο κρεβάτι του δωματίου της στο πολυτελές ξενοδοχείο που μένουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχει φτιάξει και πάλι τη ζωή της και είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον 37χρονο Ιταλοαργεντικό παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα. Μάλιστα το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης