Follow us

Η δημοσιογράφος που έχει γίνει "εφιάλτης" για τους αγενείς celebrities - Η συγγνώμη της Anne Hathaway

Κριτική έχει δεχτεί και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος καθώς κάποιοι παρατήρησαν ότι οι ερωτήσεις της, ήταν κάπως άστοχες

ANNE Splash news/ Ideal images

Σε δημόσια απολογία προχώρησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Anne Hathaway για την αγενή συμπεριφορά της στη δημοσιογράφο Kjersti Flaa, κατά τη διάρκεια συνέντευξής τους, το 2012. Είναι η ίδια δημοσιογράφος που ανάρτησε ένα βίντεo με συνέντευξη που είχε κάνει στην ηθοποιό Blake Lively, με τον τίτλο "η συνέντευξη στην οποία ήθελα να παρατήσω τη δουλειά μου".

Την Τρίτη, η Flaa αποκάλυψε ότι η 41χρονη Hathaway, της απέστειλε ένα μακροσκελές email με το οποίο της ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. "Σοκαρίστηκα", είπε η ρεπόρτερ σε νέο βίντεο της στο TikTok.

Μεταξύ άλλων της ζήτησε να επαναλάβουν τη συνέντευξή τους με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας τον Μάιο "Έχω τόσο σεβασμό στους ανθρώπους που αναγνωρίζουν τα λάθη τους και ζητούν συγγνώμη. Η λέξη αυτή είναι η πιο δυνατή στον κόσμο".

Η επίμαχη συνέντευξη είχε γίνει με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά των "Αθλίων". Η Hathaway έδινε σύντομες απαντήσεις, σχεδόν μονολεκτικές και φαινόταν απρόθυμη να απαντήσει. Στην αρχή τη ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει την ερώτηση τραγουδιστά γιατί στην ταινία τραγουδούσαν οι ηθοποιοί. "Εγώ δεν θα το κάνω, αν θες μπορείς εσύ να τραγουδήσεις", της απάντησε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Flaa τη ρώτησε αν ο έρωτας στην εποχή που διαδραματιζόταν η ταινία ήταν πιο έντονος με τη Hathaway να της απαντά μονολεκτικά "όχι". Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τον πρώτο της έρωτα. "Θυμάσαι τον πρώτο σου έρωτα;". "Όχι", απάντησε ξανά η ηθοποιός.

Ωστόσο, κριτική έχει δεχτεί και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος καθώς κάποιοι παρατήρησαν ότι οι ερωτήσεις της, ήταν κάπως άστοχες για το πλαίσιο μίας σύντομης συνέντευξης προώθησης μίας ταινίας και ότι ενώ αντιλαμβανόταν την ενόχληση του συνεντευξιαζόμενου, συνέχιζε ακάθεκτη, προκαλώντας τον εκντευρισμό τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr