Πάνος Μουζουράκης | Αυτός ο γνωστός τραγουδιστής είναι ο νονός της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε την αποκάλυψη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνουν αρκετά σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στην κόρη του, αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο πασίγνωστος νονός της.

"Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή ως νονό για την ευγένειά του, ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο. Η ευγένειά του πηγάζει από μία πολύ ομαλή αισιοδοξία. Δεν τον έχω δει ποτέ να τσαντίζεται, να θυμώνει ή να χάνει τον έλεγχο. Αυτό το ήθελα για λάδι στην κόρη μου. Εγώ είμαι οξύθυμος" είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Μουζουράκης τον Απρίλιο του 2024 είχε αναφέρει ότι η βάπτιση της μικρής έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50, αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα, γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα… Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Τη βάφτιση την κάναμε κιόλας” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.