Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με σέξι baby doll στην ασπρόμαυρη, υπερσύγχρονη κουζίνα της

Πιο δυνατή μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από τη στιγμή που η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε με τους followers της την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, τώρα πια είναι καλά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για τα μηνύματα συμπαράστασης. Σήμερα, έχοντας πια ξεπεράσει για τα καλά τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών πόζαρε στην εντυπωσιακή ασπρόμαυρη κουζίνα της, φορώντας ένα σέξι σατέν baby doll.

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της: "Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη"

Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της, αναφέρθηκε στη "βαρεμάρα” που καμία φορά έχουμε οι άνθρωποι και ότι καλό θα ήταν να μάθουμε να την εκτιμάμε, μιας και δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από την καθημερινότητα.

"Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα;
Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα . Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα γ@@@τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία "no news good news ”. Όσοι ζουν στην κανονικότητα τους ας την απολαύσουν , ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της".