Η Χρύσα Μιχαλοπούλου με denim σορτσάκι και λευκό τοπ | Η βόλτα με τον γιο της και τις φίλες της

Ο μικρός Κίμωνας έχει "κλέψει" τις καρδιές όλων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μπορεί να έχει συνεχόμενα γυρίσματα για τη σειρά "Ταμπού” σε Αθήνα, Κύπρο και Ιωάννινα, όμως ο γιος της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο παραμένει η προτεραιότητά της και προσπαθεί να περνάει αρκετό χρόνο με τον μικρούλη.

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης ποζάρουν μαζί για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους

Το απόγευμα της Τρίτης, η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία του 2χρονου Κίμωνα. Ο μικρός ποζάρει δίπλα στη μαμά του και τις φίλες του, με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου να έχει βάλει μία μπλε καρδιά πάνω στο πρόσωπό του.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου φορούσε ένα denim σορτάκι και λευκό τοπ και ολοκληρωσε το outfit της με λευκά sneakers.

"Ο γιος μου είναι δύο ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες και να το μοιραζόμαστε. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι. Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί" είχε δηλώσει η 26χρονη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή "Buongiorno” για τον γιο της.