Amber Heard | Η σπάνια εμφάνιση με την 3χρονη κόρη της στη Μαδρίτη

Η διάσημη ηθοποιός έχει αφήσει πίσω της το σκάνδαλο με τον Johnny Depp.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί αυτές τις μέρες να ασχολούμαστε με το σκάνδαλο P. Diddy και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ασταμάτητα έρχονται στο φως, πριν δύο χρόνια όμως, ένα άλλο σκάνδαλο ή για την ακρίβεια μία διάσημη διαμάχη – σε μορφή ξεκατινιάσματος για να είμαστε ειλικρινείς – είχε μονοπωλήσει τα διεθνή Μέσα.

Aναφερόμαστε στο περιβόητο διαζύγιο Johnny Depp – Amber Heard το οποίο συνοδεύτηκε από δικαστικές διαμάχες που όμοιές τους μόνο σε ταινία μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει. Όχι τόσο για τη δυσκολία ή τη σκληρότητά τους, αλλά για τις λεπτομέρειες που είχαν τότε δει το φως της δημοσιότητας και οι οποίες ήταν πολύ περισσότερες από όσα θέλαμε να μάθουμε και να διαχειριστούμε.

Amber Heard | Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη και τη δικαίωση του Johnny Depp

Από την αφόδευση της Amber στο συζυγικό τους κρεβάτι - dear God – μέχρι τις επιθέσεις της με αιχμηρά αντικείμενα και τον τραυματισμό τελικά, στον πρώην σύζυγό της. Όλα αυτά βέβαια, υπό την επήρεια αλκοόλ και χαπιών – όπως άλλωστε πληροφορηθήκαμε – κάτι το οποίο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.

Η Amber Heard εγκατέλειψε το Hollywood | Η νέα της ζωή στη Μαδρίτη

Τα διεθνή Μέσα τότε, είχαν κατακεραυνώσει τη Heard ενώ είχαν συγκεντρωθεί μέχρι και υπογραφές προκειμένου να απολυθεί από το σετ της ταινίας "Aquaman" – κάτι το οποίο τελικά δεν συνέβη -. Πάντως, η δικαίωση του Johnny έναντι της Heard είχε προβληματίσει ιδιαίτερα, μιας και τελικά, είτε όντως ήταν πολύ ένοχη, είτε ο πρώην της είχε καλύτερους δικηγόρους.

Σε κάθε περίπτωση, η ηθοποιός αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και το τελευταίο διάστημα ζει στη Μαδρίτη. Εκεί, τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να βγαίνει βόλτα με την 3χρονη κόρη της, Oonagh Paige την οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Μπορεί ως σύζυγος, τουλάχιστον στον γάμο της με τον Johnny Depp τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα ήθελε, αλλά φαίνεται ότι σαν μητέρα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Πάντως δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη, έχοντας αφήσει πίσω της τη δικαστική διαμάχη που της κόστισε ρόλους, χρήμα και ίσως την καριέρα της. Στις φωτογραφίες, βλέπουμε μαμά και κόρη να κάνουν τη βόλτα τους ενώ η μικρούλα δείχνει να μοιάζει πολύ στη διάσημη μαμά της.