Follow us

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά | Το μήνυμα για τη μητέρα της

Μία τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της έκανε η Μαρία Αντωνά.

MissBloom TEAM
Μαρία Αντωνά @maria_antwna

Η Μαρία Αντωνά βιώνει κάποιες δύσκολες ώρες, διότι η μητέρα της φαίνεται ότι περνάει μία αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η Ελένη Μενεγακη συνοδεύει τη Μαρίνα σε παιδικό πάρτι | Το τέλειο outfit της 9χρονης

Η ραδιοφωνική παραγωγός και σύντροφός του Γιώργου Λιάγκα δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Όλες οι Παναγίες και όλες οι προσευχές να είναι μαζί σου μαμά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη" έγραψε στο μήνυμα της, χωρίς να διευκρινίζει τι συμβαίνει στη μητέρα της.

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά | Το μήνυμα για τη μητέρα της

Η Μαρία Αντωνά πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε αντιμέτωπη και με τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες.

Η ίδια σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες είχε πει ότι: "Αυτά δεν είναι ωραίο να σχολιάζονται. Μια φωτιά σε ένα σπίτι δεν είναι lifestyle, είναι όντως μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σε σχέση με αυτό. Νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί ότι ήταν να απαντηθεί. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, έχω κι εγώ άποψη, δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα. Δεν έχω έρθει γι’ αυτό εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσουμε".

Σχετικά με τη σχέση τους είχε δηλώσει: "Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου. Δεν έχω κρύψει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr