Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας | Η Ηλέκτρα τους μεγάλωσε - Οι αναρτήσεις

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την 13χρονη μοιράστηκαν οι γονείς της

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ξεχωριστή ήταν η 8η ημέρα του Σεπτεμβρίου για την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα, καθώς η μοναχοκόρη τους, Ηλέκτρα είχε τα γενέθλια της. Το νεαρό κορίτσι έγινε 13 ετών και οι χαρούμενοι γονείς θέλησαν να κάνουν κάποια σχετική ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην Ρώμη | Το ιταλικό δείπνο με ζυμαρικά και κόκκινο κρασί

Η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες της μικρής απ’ όταν ήταν 3 ετών και μια φετινή και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Σαν σήμερα γεννήθηκες ζωή μου και γιορτάζει ο κόσμος όλος. Τώρα πότε έγινες 13 από 3 αλήθεια δεν το κατάλαβα…Το μόνο που ξέρω είναι ότι όσο κι αν μεγαλώσεις και γίνεις δυνατή χωρίς να με χρειάζεσαι,εγώ θα περπατώ πάντα δίπλα στη σκιά σου…Θα χεις πάντα αγάπη νά σαι ασφαλής…κι άμα φοβηθείς θα δεις..εγώ κοντά σου θα μαι να χαμογελώ…Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαιρόμαστε πάντα ευτυχισμένη και γερή. Σε λατρεύουμε”.

Στη συνέχεια και ο Γιώργος Λύρας έκανε μία σχετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας την τούρτα του κοριτσιού, στην οποία έχει μια φωτογραφία της πάνω από το γήπεδο, καθώς μπαμπάς και κόρη βρίσκονται συχνά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να δουν τον Ολυμπιακό. "Χρόνια πολλά αγαπούλα μου όμορφη. Σ αγαπάω πάρα πολύ” έγραψε στη λεζάντα.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια κάνουν όλοι μαζί οικογενειακώς μία δημόσια εμφάνιση. Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση με τη 13χρονη ήταν όταν βρέθηκαν στον γάμο του Κώστα Καραφώτη στο Κολωνάκι τον περασμένο Μάιο.