Follow us

Το σκάνδαλο P. Diddy | Τα White Parties, o Leonardo και οι celebrities που έχουν χάσει τον ύπνο τους

Tο μακρινό 1998 ένα εισιτήριο για το ετήσιο White Party του Diddy ήταν ό,τι πιο δυσεύρετο στα Hamptons. Σήμερα κάποιοι celebrities εύχονται να μην το είχαν αγοράσει ποτέ.

MissBloom TEAM
White Parties Splash News / Ideal Image

Στο μακρινό 1998, πολλά χρόνια δηλαδή πριν οι βαριές κατηγορίες "σβήσουν το φως" στη λαμπερή ζωή του πιο διάσημου παραγωγού της hip hop, τα πλούσια πάρτι του Diddy ήταν ένα πολιτιστικό γεγονός με προσκεκλημένους μόνο υπερδιάσημους σταρ. Από την Anna Wintour μέχρι τον Trump και εκατοντάδες άλλους "A-listers, κανείς ποτέ δεν αρνήθηκε την πρόσκληση σε ένα από τα διαβόητα πάρτι του ".

Η Amy DuBois Barnett συντάκτρια στο Hollywood Reporter, ήταν τότε αρχισυντάκτρια του Honey, ενός περιοδικού για μοντέρνα κορίτσια και είχε παρευρεθεί σε αρκετά από τα Λευκά πάρτι του παραγωγού.

Στα διονυσιακά αυτά συμπόσια του σταρ, παρήλαυναν οι πάντες: καλλιτέχνες, στελέχη μουσικών εταιρειών και μέσων ενημέρωσης, σχεδιαστές μόδας, ηθοποιοί, αστέρες του αθλητισμού, επιχειρηματίες και μοντέλα. Τα φώτα αναβόσβηναν στις σκοτεινές γωνιές του σπιτιού του, καθώς οι σέξι σερβιτόρες με τις μαύρες στολές κερνούσαν μπουκάλια Cristal (σύμβολο χλιδής και πολυτέλειας της εποχής) σε διάφορους VIP. Ξαφνικά, ο DJ χαμήλωνε τη μουσική και ο οικοδεσπότης, ο Puff Daddy (ή Diddy ή Love ή Sean Combs ή ό,τι άλλο προτιμάς) σηκωνόταν όρθιος σε ένα τραπέζι με μικρόφωνο.

Ήταν το εμβληματικό σημείο μιας εποχής όπου η μουσική hip-hop βρισκόταν στο ζενίθ της, μια ισχυρή εποχή κατά την οποία η καλλιτεχνική μπουρζουαζία της μουσικής, της μόδας και του Τύπου, έκανε την Νεουοκέζικη pop culture γνωστή σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, μεγάλο μέρος του lifestyle εμπνεόταν από τα White Parties διαμόρφωναν την μόδα της εποχής. Οι σχεδιαστές δημιουργούσαν flashy hip hop σειρές ρούχων, οι DJs ήταν οι πιο δημοφιλείς σταρ της εποχής. Τα χιπ χοπ πάρτι διαμόρφωναν τα trends των '00s.

Και κανείς δεν το έκανε καλύτερα από τον Puff Daddy τότε. Με τη συνοδεία του από χορευτές, τους body guards και γενικά όλους τους αυλικούς του ο Puff ήταν ο αστραφτερός αρχηγός της παρδαλής αυτής της διασκέδασης. Donald Trump, Anna Wintour, Ashton Kutcher, Jennifer Lopez, Kim Kardashian. Η λίστα με τα αστέρια και τους διακεκριμένους που συμμετείχαν στο δικαστήριο στο Diddy bash ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο κάθε κόκκινο χαλί του Met Gala και η πρόσκληση εξίσου πολυπόθητη.

"Ο τελευταίος που το έκανε αυτό ήταν ο Truman Capote με το ασπρόμαυρο πάρτι του", θυμάται ο πρώην εκπρόσωπος του Diddy, Rob Sater, σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter. "Το Νο. 1 ταλέντο του Diddy ήταν ότι είναι ότι ήταν αρχηγός στο marketing ξέρει να προωθεί. Είναι από τη σχολή του Donald Trump και ήξερε πώς να τραβήξει την προσοχή". Στα λευκά πάρτι του — με τα προσαρμοσμένα λευκά έπιπλα, τα χιλιάδες φώτα, τους ακροβάτες, τους χορευτές της φωτιάς, τις τόπλες γοργόνες στην πισίνα, την αφθονία αστακού και μπριζόλας τελικά κόστισαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2000, εκτιμά η Jessica Rosenblum, η επικεφαλής παραγωγός του White Party, στο περιοδικό Ebony. Σύμφωνα πάντως με τον Sater, ο Diddy δεν ξόδεψε ποτέ ούτε ένα δολάριο, είχε πάντα έναν χορηγό"

Τα "Λευκά Πάρτι" που έγιναν "Freak Offs"

Από το 1998 έως το 2009 ο Combs διοργάνωνε τα περίφημα Λευκά Πάρτι του (White Parties) για να σηματοδοτήσει την παρουσία του στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης. Το όνειρό του τότε ήταν να αναμίξει τον χιπ- χοπ τρόπο ζωής με την ελίτ της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ και – όπως δήλωσε ο ίδιος στην Oprah Winfrey σε συνέντευξή του το 2006"να απογυμνώσω την εικόνα του καθενός και να μας βάλω όλους στο ίδιο χρώμα και στο ίδιο επίπεδο".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr