Γέννησε η Δήμητρα Κούστα - Νονά του μωρού η Άννα Βίσση

Μητέρα για τρίτη φορά η μελαχρινή καλλονή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δήμητρα Κούστα και ο σύζυγός της Γιάννης Κούστας, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mononews.gr, μόλις υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Συγκεκριμένα, ο John Jr. ήρθε στον κόσμο μόλις χθες, ολοκληρώνοντας την ευτυχία των γονιών του.

Το ζευγάρι, έχει αποκτήσει ακόμα δύο κορούλες, την 6χρονη Κατερίνα και την τριών ετών Στεφανία, ενώ ο γνωστός εφοπλιστής, έχει άλλα 4 παιδιά από προηγούμενους γάμους.

Η όμορφη Δήμητρα, η οποία είναι στενή φίλη της Άννας Βίσση, τον τελευταίο καιρό είχε μειώσει τις εξόδους της, ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί έλειπε από τη μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας. Τελικά ο λόγος ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστος, μιας και δύο μέρες μετά έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της.

Δήμητρα Κούστα | Chic σε δείπνο στη Λέρο - Με το ιδανικό μακιγιάζ για μία καλοκαιρινή εξόρμηση

Το ζεύγος Κούστα και η Άννα Βίσση απολαμβάνουν μία μακροχρόνια φιλία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια θα είναι και ο άνθρωπος που θα βαφτίσει το νέο μέλος της οικογένειας. Η όμορφη παρέα έκανε κοινές διακοπές στο Αιγαίο το καλοκαίρι που μας πέρασε, με το σκάφος "Belita”. Μάλιστα η Άννα Βίσση ανέβαζε συχνά στιγμιότυπα με την καλή της φίλη, η οποία απέφευγε να δείξει την κοιλίτσα της.

Δήμητρα Κούστα | Με κομψό beach look σε καλοκαιρινή εξόρμηση με την Άννα Βίσση

Να τους ζήσει το νέο μέλος λοιπόν.