Follow us

Γέννησε η Δήμητρα Κούστα - Νονά του μωρού η Άννα Βίσση

Μητέρα για τρίτη φορά η μελαχρινή καλλονή.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Κούστα NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δήμητρα Κούστα και ο σύζυγός της Γιάννης Κούστας, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mononews.gr, μόλις υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Συγκεκριμένα, ο John Jr. ήρθε στον κόσμο μόλις χθες, ολοκληρώνοντας την ευτυχία των γονιών του.

Το ζευγάρι, έχει αποκτήσει ακόμα δύο κορούλες, την 6χρονη Κατερίνα και την τριών ετών Στεφανία, ενώ ο γνωστός εφοπλιστής, έχει άλλα 4 παιδιά από προηγούμενους γάμους.

Γέννησε η Δήμητρα Κούστα - Νονά του μωρού η Άννα Βίσση

Η όμορφη Δήμητρα, η οποία είναι στενή φίλη της Άννας Βίσση, τον τελευταίο καιρό είχε μειώσει τις εξόδους της, ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί έλειπε από τη μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας. Τελικά ο λόγος ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστος, μιας και δύο μέρες μετά έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της.

Δήμητρα Κούστα

Δήμητρα Κούστα | Chic σε δείπνο στη Λέρο - Με το ιδανικό μακιγιάζ για μία καλοκαιρινή εξόρμηση

Το ζεύγος Κούστα και η Άννα Βίσση απολαμβάνουν μία μακροχρόνια φιλία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια θα είναι και ο άνθρωπος που θα βαφτίσει το νέο μέλος της οικογένειας. Η όμορφη παρέα έκανε κοινές διακοπές στο Αιγαίο το καλοκαίρι που μας πέρασε, με το σκάφος "Belita”. Μάλιστα η Άννα Βίσση ανέβαζε συχνά στιγμιότυπα με την καλή της φίλη, η οποία απέφευγε να δείξει την κοιλίτσα της.

Δήμητρα Κούστα | Με κομψό beach look σε καλοκαιρινή εξόρμηση με την Άννα Βίσση

Να τους ζήσει το νέο μέλος λοιπόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr