Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην Ρώμη | Το ιταλικό δείπνο με ζυμαρικά και κόκκινο κρασί

Στην "αιώνια πόλη" βρέθηκε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, "Ταμπού” και μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα, Ιωάννινα και Κύπρο, μιας και σε αυτές τις τοποθεσίες γίνονται τα γυρίσματα.

Σοκαρισμένη από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα η Μαρίνα Σπανού - Της πήρε μέσα από τα χέρια το κινητό

Με αφορμή αυτά, βρέθηκε στη Ρώμη μαζί με αρκετούς από τους συντελεστές της σειράς και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από το ταξίδι της και από τα μέρη που επισκέφθηκαν.

Μεταξύ των φωτογραφιών τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αλλά και με τον Αντρέα Γεωργίου, ο οποίος είχε στο πλευρό του και τη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία συνεργάζονται.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μπορεί να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τον γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο μοιράστηκε και κάποια πλάνα από την κουζίνα του σπιτιού τους, όπου και μαγείρευαν μαζί.

"Ο γιος μου είναι δύο ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες και να το μοιραζόμαστε. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι. Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί" είχε δηλώσει η 26χρονη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή "Buongiorno”.