Follow us

Μαρία Αντωνά | Με σούπερ μίνι φόρεμα και high heels στην Αργυρούπολη

H ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική της ζωή

MissBloom TEAM
antwna

Σε εκδήλωση ξενοδοχείου στην Αργυρούπολη, έδωσε το παρών η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, Μαρία Αντωνά. Για την περίσταση, επέλεξε ένα σούπερ μίνι μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που συνδύασε με oversized σακάκι στο ίδιο μήκος με το φόρεμα και high heels, μαύρα με ιβουάρ σατέν λουλούδια. Η Μαρία Αντωνά είχε κάνει τα μαλλιά της σε ελαφριές μπούκλες ενώ στο μακιγιάζ της έδωσε έμφαση στα μάτια της και λάμψη στα χείλη της με ένα gloss.

Σε ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σχετικά με το αν είναι θετική με το ενδεχόμενο του γάμου, η Μαρία Αντωνά απάντησε: "Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή σκέφτονται τον εαυτό τους σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Εμένα μου έχει διδάξει η ζωή, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ότι δεν πρέπει να κάνεις ούτε όνειρα, ούτε σχέδια. Ό,τι είναι να έρθει κι ό,τι είναι από τον Θεό να ‘ρθει, θα έρθει και θα είναι πολύ όμορφο ό,τι κι αν είναι αυτό".

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, σχετικά με τον δεσμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε ότι δεν κρύβεται στην προσωπική της ζωή αλλά δεν την υπερπροβάλλει κιόλας.

Μαρία Αντωνά | Με σούπερ μίνι φόρεμα και high heels στην Αργυρούπολη
ΑΝΤΩΝΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr