Follow us

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης σε τρυφερή αγκαλιά | Η φωτογραφία που μοιράστηκαν

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκαν ο Γιάννης Αΐβάζης και η Μαρία Κορινθίου

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης NDP

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης αποφάσισαν μετά από 17 χρόνια γάμου και την απόκτηση της κόρης τους, Ισμήνης να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την αγάπη για την κόρη τους να τους ενώνει πάντα.

Το πρώην ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις και αυτό φαίνεται και στο γεγονός ότι θα είναι μαζί στο θέατρο τη φετινή σεζόν, με την παράστασή "Ο τελευταίος χορός” να κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου. Με αφορμή τις πρόβες που κάνουν αυτή την περίοδο, μοιράστηκαν μία νέα φωτογραφία τους που τους βλέπουμε on stage σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στο "Χαμογέλα και πάλι” είχε δηλώσει: "17 χρόνια με τον Γιάννη είναι πολύτιμα. Τον Γιάννη τον αγαπώ και είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι οικογένεια απλά πήρε άλλη μορφή η σχέση που έχουμε. Τον λατρεύω. Όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα, όταν δεν υπάρχει ένταση και κάθεσαι να συζητήσεις για να πάρεις κάποιες αποφάσεις είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης θα συνεχίσει να είναι στη ζωή μου. Η βάση δεν είναι μόνο το παιδί, εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια και να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου".

Σε άλλη της δήλωση, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στο εάν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά, λέγοντας: "Είναι πολύ νωρίς να σου απαντήσω τέτοια πράγματα. Δεν είναι κάτι που το έχω στα σχέδιά μου κι αυτά δεν μπορείς να τα έχεις στα σχέδιά σου ούτως ή άλλως".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr