Follow us

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με δερμάτινη midi φούστα και πουκάμισο με διαφάνειες | Στο πλευρό της ο Νίκος Συρίγος

Αρκετά εντυπωσιακή η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη νέα βραδινή έξοδό της.

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη NDP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος απολαμβάνουν να κάνουν βραδινές εξόδους και προσπαθούν να παρακολουθούν τόσο θεατρικές παραστάσεις, όσο και συναυλίες σπουδαίων καλλιτεχνών.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Η 14χρονη κόρη της, Έλλη στο Ηρώδειο – Με λεοπάρ πουκάμισο, denim και μαλλιά μπούκλες

Το βράδυ της Δευτέρας, το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, "Blue Train”, στην οποία πρωταγωνιστούν o Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο Γιώργος Μπένος, η Αναστασία Στυλιανίδη, ο Γιάννης Τσουμαράκης και η Λουκία Πιστιόλα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε για την έξοδό της να φορέσει μία δερμάτινη midi φούστα με σκίσιμο μπροστά, την οποία συνδύασε με μαύρο πουκάμισο με διαφάνειες. Το look της το ολοκλήρωσε με μαύρες μπότες. Ο σύντροφός της επέλεξε να κάνει ένα total black look.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με δερμάτινη midi φούστα και πουκάμισο με διαφάνειες | Στο πλευρό της ο Νίκος Συρίγος

Λίγα λόγια για την πλοκή του "Blue Train"

Μια φαινομενικά συνηθισμένη Κυριακή, λίγες μέρες πριν τα τεσσαρακοστά πέμπτα του γενέθλια, ο Μιχάλης δέχεται τις διαδοχικές επισκέψεις τεσσάρων κομβικών προσώπων της ζωής του, οι οποίες καταλήγουν να γίνουν συναισθηματικές εισβολές που τον απογυμνώνουν. Η μητέρα του, η κολλητή του, ο πρώην σύντροφός του και ένα εικοσάχρονο αγόρι ως ραντεβού για ευκαιριακό σεξ, ξεδιπλώνουν όλη την βεντάλια των επιλογών που θα μπορούσε να έχει κανείς, ώστε να προλάβει το τρένο της ενηλικίωσης του.

Το "Blue train" είναι ένα σύγχρονο έργο, το οποίο με χιούμορ, συγκίνηση και τρυφερότητα, αποτυπώνει την πρώιμη υπαρξιακή και ηλικιακή κρίση μιας χαμένης γενιάς που παλεύει να διατηρήσει την αθωότητα της, προσπαθώντας παράλληλα να συμβαδίσει με το χρόνο που κυλάει αμείλικτος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr