Follow us

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Η 14χρονη κόρη της, Έλλη στο Ηρώδειο – Με λεοπάρ πουκάμισο, denim και μαλλιά μπούκλες

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την 14χρονη κόρη της, Έλλη Νταλιάνη.

MissBloom TEAM
Μαριλίτα Λαμπροπούλου NDP

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Δημήτρη Λάλο στην παράσταση "Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου" στο Ηρώδειο το βράδυ της Κυριακής. Μεταξύ των θεατών ήταν και η μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Νταλιάνη, Έλλη.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος | Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε την 14χρονη Έλλη να κάθεται κοντά στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου.

Το νεαρό κορίτσι έχει μπούκλες μαλλιά και γι' αυτή τη βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι με λεοπάρ πουκάμισο και όπως βλέπουμε μοιάζει πολύ με τη διάσημη μαμά της.

Επιπλέον και η 14χρονη θέλει να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της και ήδη έχει λάβει μέρος σε κάποια επεισόδια της σειράς "Αγάπη παράνομη" στην ΕΡΤ.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης υπήρξαν πολλά χρόνια παντρεμένοι και τον Μάρτιο του 2024 κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι δυο τους χώρισαν. Οι πρώην σύζυγοί έχουν προτεραιότητα τους τις δύο τους κόρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr